Løbesko

Hvilken løbesko skal man vælge?

Løbeskoen er selvsagt det vigtigste udstyr for en løber, og der findes et utal af valgmuligheder. Løbeskoen skal passe både til dig og til formålet. En løbesko passer ikke nødvendigvis til dig, fordi du er blevet videofilmet i en løbebutik, og de siger du træder lige ned. Du skal også overveje om skoen fx passer til din vægtklasse. Næste spørgsmål går på, hvad du skal bruge skoen til, og så siger det næsten sig selv, at du skal du vælge en sko, der passer til det. Du kan finde de sko, som vi bruger i løbeshoppen.

Findes den perfekte løbesko?

Det er svært at finde den perfekte løbesko til et hvert formål. Personligt har jeg både Ecco Biom B, terrænsko og barfodsløbesko. Min “almindelige” all purpose løbesko er således Ecco Biom skoen, som jeg synes giver en bedre løbestil end en traditionel løbesko. Jeg vil dog stille spørgsmål tegn ved om det giver væsentligt færre skader, at løbe i denne type sko. Ønsker du at undgå skader, så handler det lige så meget om at lytte til din krop.

Gode tilbud på løbesko

Hvis du vil finde et par billige løbesko, så køb dem på nettet i stedet for at gå i en løbebutik. Du kan typisk spare op til 20-50% ved at handle dine løbesko online. Er det ikke svært med størrelser og pasform? Jeg har handlet masser af sko over nettet, og jeg har aldrig oplevet dette som et problem, men vil du være sikker, så smut ned i en butik og prøv skoene før du bestiller dem.

Leave a Reply

*