Archive for December 2010

Nancherrow Tough Guy 2011

Vil du prøve kræfter med en af de hårdeste forhindringsbaner i verden, så er Nancherrow Tough Guy 2011 et godt bud på dit næste løb.


Du skal både over og under til Nancherrow Tough Guy 2011
Løbet afholdes den sidste søndag i januar (30. januar 2011) hvert år. Det er ikke smukt. Det er koldt, vådt, mudret, en fantastisk og grænseoverskridende oplevelse.

Mens det står på, håber man bare på det slutter… Det er en superfed oplevelse” – Siger Michael der gennemførte løbet i 2009

Ord kommer lidt til kort, når man skal beskrive udfordringen, så prøv at se videoen om løbet.
Forvent en god gang kommandokravl under Nancherrow Tough Guy 2011
Du kan tilmelde dig løbet direkte på Tough Guy’s hjemmeside.

Evolutionrace 2011

Vil du teste din hurtighed, styrke og evne til at bide tænderne sammen, når din krop skriger “STOP”, så prøv Evolutionrace 2011.

En benhård løberute på 1 km (løbes 10 gange) i bakket terræn danner som altid rygraden i det udfordrende vinterløb Evolutionrace 2011. Løbet kræver virkelig all-around-styrke, da deltagerne ud over en udmarvende løberute for hver omgang skal gennemføre en øvelse.

Det er et løb, der virkeligt hiver tænder. Der er ikke plads til at hænge i bremsen på nogle af disciplinerne, og det er også derfor det er så sjovt at træne til. – Jakob Burlin, Vinder Evolutionrace 2009

Øvelserne under Evolutionrace 2011 kræver styrke, balance og teknik. Deltagerne skal igennem:

 • Tovklatring
 • Armgang i tov
 • Armgang i træstamme
 • Stenløft, Stenkast
 • Træstammeløb
 • Kraftgang
 • Dæktræk
 • Balancebom
 • Koldtvandssvømning
 • Det kom faktisk lidt bag på mig, at jeg gik hen og vandt, men formen var god og man kan ikke undgå at blive lidt tændt af tilskuerne, stemningen og konkurrencen med de andre deltagere, så jeg gav den bare gas. – Karina Renee Johansen, Vinder hos kvinderne 2009

  Løbet udgår fra Isterød Højskole i Nordsjælland. Det løber af stablen 5. februar 2011, så find løbeskoene frem og tilmeld dig Evolutionrace 2011.

  Silkeborg eXtrem Maraton 2011

  eXtreme MAraton 2011 er din makker og dig, kort og kompas, og alt hvad I skal bruge til de 2 dage pakket i rygsækken. Et fantastisk løb i bakkerne og skovene omkring Silkeborg!

  Danmarks bedste løb af sin slags. EXtrem Maraton 2011 løbes som altid i de meget naturskønne områder omkring Silkeborg, og alene ruten gør løbet værd at løbe, og afviklingen er også altid helt i top.

  Jeg har efterhånden løbet eXtrem Maraton 5 gange, og det er stadig uden sammenligning det løb jeg glæder mig mest til hele sæsonen. – Kasper Hjorteberg

  Man stiller op i 2-mands hold med alt hvad man har brug for til de 2 dage løbet varer (ekskl. vand) pakket i rygsækken. Så går det ellers i bogstaveligste forstand over stok og sten (og på tværs af Guden Åen uden brug af bro) ved hjælp af kort og kompas. Det er ikke svær orientering, men hvis man aldrig har løbet orienteringsløb før, så bør man nok vælge en rute med let orientering.

  Min makker og jeg stiller altid op i 50x (km, red.) klassen. Det er tilpas langt uden at være helt i skoven, og så er der altid masser af hold på alle niveauer at konkurrere mod. – Kasper Hjorteberg

  Løbet har tidligere heddet både Fjällräven Extrem Maraton og CoastZone Extrem Maraton, men nu hedder det altså bare eXtrem maraton. Man tilmelder sig eXtrem Maraton 2011 direkte på hjemmesiden.

  Copenhagen Marathon 2011

  Copenhagen Marathon 2011 er løbet for dig, der vil have god stemning, masser af tilskuere og en rute, der er velegnet til at sætte den personlige rekord.

  Under Copenhagen Marathon. Næste chance er maj 2011.
  Copenhagen Marathon 2011 er årets store byløb i København. Stemningen ved løbet er god og logistikken er velfungerende, så hvis man vil løbe et storby maraton på dansk grund, så er Københavns maraton et godt bud.

  Der er fantastisk opbakning fra tilskuerne langs hele ruten, og det er noget der bærer en frem, når man begynder at få lidt ondt i poterne. – Jesper Burlin

  Det ligger i kategorien af hurtige maratons, her ligger også Berlin Marathon, som nok er det mest velegnede til at sætte personlig rekord. Der vil dog for de flestes vedkommende være knap så mange venner og bekendte til heppe én fremad i Berlin, som der vil hvis man vælger at prøve kræfter med maraton i Københavns gader.

  Har du besluttet dig for at løbe maratonløbet, så er der åbnet for online tilmelding til Copenhagen Marathon 2011.