Archive for January 2012

Hedelands Bjergløb 2012

Prøv kræfter med bjergløb mellem Roskilde og København

”Nogle få sekunder kan jeg nyde udsigten til Roskilde Domkirke, mens jeg får puls og vejrtrækning under kontrol igen, og kan begynde nedstigningen fra Skibakken”. Hedelands Bjergløb er med andre ord en god mulighed for at løbe et godt terrænløb i flot natur under 40km fra København.
Starten går til Hedelands Bjergløb
Hedelands Bjergløb foregår i en nedlagt grusgrav, og ruten er en rundstrækning på 10,5 km på grusstier og enkelte smalle skovstier. En gang rundt i grusgraven er således noget anderledes end en hurtig tur på asfalt. Det er hård rute med mange korte og stejle stigninger, og den 50 meter høje Skibakke skal besejres på hver omgang. Man kan dog selv vælge, om der skal løbes 1, 2, 3 eller 4 omgange, så der er noget at rive i for alle niveauer.

Løbet har været afholdt gennem flere år, og du bliver således behørigt udstyret med chip til tidtagning, og der er sørget for 3 depoter på ruten med vand, saft, cola, bananer, druesukker, rosiner m.v. Arrangørerne er FHI Fløng Kondi og IF Tune Trim, og Hedelands Bjergløb afholdes næste gang den 15. april 2012 kl. 10.00. Du kan læse mere om løbet på www.hedelandsbjerglob.dk.
Skibakken bestiges til Hedelands Bjergløb

Fløng Kondi arrangerer træningsløb i området en gang om måneden

Påtænker du at løbe Hedelands Bjergløb eller et andet kuperet løb som Helvede i Nord, og du ikke er vant til bakker, så kunne det være en god ide at deltage i et af de månedlige Hedelandsløb. Ruten er anderledes end til Bjergløbet og du kommer kun halvvejs op af Skibakken, men får alligevel en fornemmelse af hvad det vil sige at løbe i terræn og bakker. Hedelandsløb afholdes den første søndag i hver måned kl. 10.00. Du kan finde mere information på www.flongkondi.dk under Hedelandsløb.