Silkeborg eXtrem Maraton 2011

eXtreme MAraton 2011 er din makker og dig, kort og kompas, og alt hvad I skal bruge til de 2 dage pakket i rygsækken. Et fantastisk løb i bakkerne og skovene omkring Silkeborg!

Danmarks bedste løb af sin slags. EXtrem Maraton 2011 løbes som altid i de meget naturskønne områder omkring Silkeborg, og alene ruten gør løbet værd at løbe, og afviklingen er også altid helt i top.

Jeg har efterhånden løbet eXtrem Maraton 5 gange, og det er stadig uden sammenligning det løb jeg glæder mig mest til hele sæsonen. – Kasper Hjorteberg

Man stiller op i 2-mands hold med alt hvad man har brug for til de 2 dage løbet varer (ekskl. vand) pakket i rygsækken. Så går det ellers i bogstaveligste forstand over stok og sten (og på tværs af Guden Åen uden brug af bro) ved hjælp af kort og kompas. Det er ikke svær orientering, men hvis man aldrig har løbet orienteringsløb før, så bør man nok vælge en rute med let orientering.

Min makker og jeg stiller altid op i 50x (km, red.) klassen. Det er tilpas langt uden at være helt i skoven, og så er der altid masser af hold på alle niveauer at konkurrere mod. – Kasper Hjorteberg

Løbet har tidligere heddet både Fjällräven Extrem Maraton og CoastZone Extrem Maraton, men nu hedder det altså bare eXtrem maraton. Man tilmelder sig eXtrem Maraton 2011 direkte på hjemmesiden.

One Response to “Silkeborg eXtrem Maraton 2011”

Leave a Reply

*