Evolutionrace september 2011

Evolutionrace 2011 løbes 17. september

Endnu en gang vil du få mulighed for at presse dine muskler til de skriger og smage mælkesyren helt oppe i munden. Evolutionrace vil igen i år udfordre deltagerne med 10 discipliner afbrudt af en kuperet 1km lang løberute gennem terrænet ved Isterød Højskole.

Evolutionrace 2011 afholdes den 17. September, og hvis du vil have en lille smagsprøve på hvad der venter, så se videoen med demonstration af øvelserne.

Øvelse gør mester i Evolutionrace

Efter du har lagt en masse kræfter i løbe- og styrketræning, så skal du også lige have styr på de 10 discipliner. Det kan anbefales at tage op og prøve Evolutionrace-disciplinerne før løbsdagen. Øvelse gør som sagt mester, og displinerne til Evolutionrace kræver ikke kun styrke, men også en hel del teknik, og den kræver lidt træning at få styr på den.
Evolutionrace-Banen er åben for offentligheden, så du kan frit tage op og benytte den. Der er fin parkering lige ved Isterød Højskole, så du behøver kun at bruge kræfter på træningen. Du kan se på kortet nedenfor hvor du finder Isterød Højskole og Evolution-banen.

Leave a Reply

*