Løberuter i Geel Skov

Løberuten i Geel Skov går over masser af bakker og ad små snedige stier

Geel Skov er en af mine yndlingsskove at løbe i. Den hører til de mindre skove, men den er ikke desto mindre en løbetur værd. Det er skovens mange bakker og muligheden for at løbe af små snørklede spor, der gør den sjov at løbe i.

Hovedbakken er selvfølgelig Geel Bakke, som er den store bakke man passerer, når man kører af Kongevejen fra Virum mod Holte. Der ligger en parkeringsplads på toppen af bakken, hvorfra man kan begynde turen.

Har man brug for at træne lange bakkeintervaller, så kan man i stedet for at løbe inde i skoven også bruge cykelstien langs Kongevejen til at træne. Man kan faktisk løbe ca. 400m uafbrudt om ad bakke. Det kender jeg ikke andre steder i nærheden af København, hvor man kan.

Man skal heller ikke snyde sig selv for en anden og mindre benyttet del af Geel Skov nemlig det Danske Schweiz (også kaldet Ravneholm). Som navnet siger er der nogle rigtigt gode bakker i denne del af skoven, som ligger langs Mølleåen, som man også kan bruge som del af løberuten. Vil man gerne i en lidt større skov, så ligger den større Rude Skov tæt på.

Leave a Reply

*