Yaktrax – Vinterpigge til løbeskoene

Yaktrax – Sådan står du fast til vinter

Nu er vinteren igen på trapperne, og det kan derfor være en god ide allerede nu at tænke på at få indkøbt pigge til løbeskoene, så du kan stå fast i sne og is. Det kan volde betydelige problemer at få afviklet sin løbetræning ordentligt, når parker, skove, gader og stræder er dækket af stampet sne og is. Jeg kan derfor anbefale, at du anskaffer dig nogle Yaktrax-”pigge” til dine løbesko.

Den amerikanske producent Yaktrax laver ”traction devices” (kan nok bedst oversættes som fodfæste-anordninger), som du kan påmontere direkte på dine løbesko. Du behøver altså ikke særlige sko, men kan bare påmontere dine Yaktrax, når der fare for at ligne Bambi ude på de isglatte gader.

Yaktrax - Vinterpigge til løbesko

Yaktrax kan monteres direkte på dine normale løbesko

Bestil dine Yaktrax i god tid

Når først sneen vælter ned, så er det surt at gå og vente på sine “pigge”, så man ikke skøjter rundt på sine løbesko. Du kan bestille Yaktrax i Løbeshop. Det er Amazon der står for det praktiske med fragt og logistik, og for betalingen, så du er garanteret hurtigt og sikkert at få dine varer leveret til hoveddøren. Du bestiller fra UK, så der kommer ikke ekstra moms eller afgifter på dit køb.

Er trailsko en bedre løsning end Yaktrax?

Hvis det du har brug for er at kunne få fast på mudrede skovstier og i almindeligt ikke bundfrossent terræn, så er et par trailsko nok en bedre løsning end et par Yaktrax. Jeg bruger selv Salomon XA Pro, som er et par glimrende trailsko. Jeg bruger dem både til almindeligt terrænløb og orienteringsløb.

Leave a Reply

*